Starity

Új albummal jelentkezik a várandós Jana Kramer

2015. augusztus 28. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Tuti gimi sztárja nemrég jelentette be, hogy anyai örömök elé néz, ám máris egy újabb hírrel örvendeztette meg rajongóit: közeleg új lemezének megjelenése.

hirdetés

Az album borítója

Jana Kramer ebben a hónapban jelentette be rajongóinak a Facebookon a nagy hírt, miszerint gyermeket vár. Az énekesnő és újdonsült férje, Michael Caussin izgatottan várják a gyermekáldást: Én és a férjem gyermeket várunk. Annyira izgatott vagyok! Köszönöm szerelmem! – írta a sztár a népszerű közösségi oldalon.

Azonban nem ez az egyetlen örömteli hír az énekesnővel kapcsolatban, ugyanis kiderült, hogy hamarosan megjelenteti új albumát. A Thirty One címet viselő korong október 9-én kerül az amerikai lemezboltok polcaira, valamint az iTuneson is ugyanazon a napon válik letölthetővé.

Az összesen 11 dalt tartalmazó Tirthy One-on helyet kapott a kislemez és videoklip formájában is megjelent és felvezetésként szolgáló Love és I Got The Boy című dalok is, sőt, Circles című száma már most letölthető.

Íme a teljes dallista:

  1. Boomerang
  2. I Got the Boy 
  3. Pop That Bottle
  4. Love Jana Kramer
  5. Circles
  6. Bullet
  7. Dance In the Rain
  8. Said No One Ever
  9. Just Like In the Movies
  10. Last Song

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek