Starity

Szülei külseje miatt támadják Zendayát

2015. augusztus 28. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Borzasztó dolgokat vágtak a 18 éves szépség fejéhez, aki úgy érezte, ideje a sarkára állni, és leállítani az internetes trollokat.

hirdetés

Augusztus 21-én töltötte fel azt a képet egy Twitter-felhasználó, mely kirobbantotta a botrányt. A képen Zendaya látható szülei társaságában, melyhez a feltöltő gúnyosan az Ők hozták a világra a gyönyörű szamár gyermeket mondatot fűzte, utalva arra, hogy a színésznő nem a szüleitől örökölte a szépségét. A kép közzétételével elárasztották a közösségi oldalt a rasszista megjegyzések, melyekkel a lehető legrosszabb módon bántották meg a Disney-sztárt.

Ez a kép robbantotta ki a vitát (Forrás: Twitter)

Rettenetesen csúnyák a szülei, sírva fakadnék, ha az enyémek így néznének kiNevetségesen festenekCsúnya + Csúnya = ?Két rosszból valami jó is kisülhet – csak hogy néhányat említsünk a gonoszabbnál gonoszabb megjegyzések közül.

Természetesen Zendaya figyelmét sem kerülte el a hozzászólások lavinája, és ő maga is reagált a szüleit ért sértő megjegyzésekre, melyeket az egyik lány fűzte a fenti képhez. Először is, imádkozni fogok érted. Miközben te azon aggodalmaskodsz, hogyan néznek ki a szüleim, szeretném tudatni veled, hogy ők ketten a legönfeláldozóbb emberek a világon. Ők úgy döntöttek, hogy nem törődnek olyan triviális dolgokkal, mint a megjelenés, és nem is sértegetik más emberek szüleit a Twitteren, hanem pedagógusként arra tették fel az életüket, hogy tanítsák, ápolják és értelemmel töltsék meg a fiatalok elméjét. (Ez az egyik legfontosabb, ugyanakkor legkevésbé fizetett foglalkozások egyike.) Szóval kérlek, jelentkezz ki, menj el az iskoládba, öleld meg a tanárodat és olvasgasd a tankönyveidet... és miközben ezt teszed, menj, nézz tükörbe és tudd meg, hogy te is szép vagy. A legutálatosabb dolgokat a belső küzdelmek szülik. Isten áldjon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek