Starity

Visszatért Justin Bieber – dalpremier

2015. augusztus 28. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A visszaszámlálás véget ért: Justin Bieber nemrégiben közzétette legújabb szerzeményét.

hirdetés

Rajongói már tűkön ülve várták a 21 éves énekes visszatérő szerzeményét, mely nemrégiben meg is érkezett. A dal a What Do You Mean? címet viseli, és várhatóan Justin soron következő, immár negyedik stúdióalbumán foglal majd helyet.

A szokásos videoklipekhez képest az énekes ezúttal egy dalszöveges videót forgatott Laban rendező közreműködésével, a képkockákon pedig Justin mellett feltűnnek barátai, Ryan Sheckler és Chelsea Castro is.

Érdekesség, hogy a szerzemény érkezésének visszaszámlálásához olyan hírességeket kért fel a kanadai dalospacsirta, mint  Alec BaldwinBig SeanLuke Bryan, James Corden, Miley Cyrus, Hilary Duff, Florida Georgia Line, Ariana Grande, Savannah Guthrie, Gigi Hadid, Kevin HartKendall Jenner, Matt Lauer, Ruby RoseSkrillexBritney Spears, Martha Stewart, Ben StillerSteven Tyler és Mark Wahlberg – így nem csoda, hogy a Belieberek már izgatottan várták a visszatérését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek