Starity

Semmi Photoshop! Így kampányol a természetességért Emma Roberts

2015. augusztus 28. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aerie új kampánya kedvéért vállalt be a színésznő egy retusálás nélküli fotósorozatot.

hirdetés

Fotók: Ali Mitton/Aerie

Manapság már szinte semmilyen magazinban, plakáton, reklámban, videoklipben, sőt, akár a közösségi oldalakon sem látunk olyan fotókat, amiken ne végzett volna valaki valamilyen utómunkát. Hiszen mindenki a tökéletességre hajt, a valóságban azonban mindenkinek vannak hibái, ezek a hamis ideálok pedig egyáltalán nincsenek jó hatással az emberek önbizalmára.

Így hát az Aerie úgy döntött, hogy idén ősszel új kampányt indít útjára, melyben hírességeket kérnek fel egy-egy fotózásra, ám később semmilyen retusálást nem végeznek a képeken. Első modelljük az ősszel debütáló Scream Queens egy sztárja, Emma Roberts volt, aki cseppet sem félt megmutatni a nagyvilágnak valódi énjét.

Szerintem nagyon fontos a kampányok kapcsán, hogy lásd, nem mindenki pózol kacsaszájjal, mégis remekül érzik magukat. Úgy vélem, hogy mivel a Photoshop, a FaceTune és ilyen dolgok világában élünk, remek lehetőség ez, hogy megmutassam magam retusálatlanul – osztotta meg a szőkeség.

Fotók: Ali Mitton/Aerie

Úgy gondoltam, betekintést engedek az embereknek az életembe, hogy láthassák, hogyan is festek önmagamként. És remélem, hogy ösztönzésként hat majd a lányokra, hogy ne érezzék azt, hogy valaki másnak kell kinézniük, hanem csakis önmaguknak – tette hozzá a 24 éves színésznő, aki azt is elárulta, hogy nagy volt az önbizalma egészen addig, meg be nem sétált a helyszínre fehérneműben.

Szóval az történt, hogy beléptem a szobába és teljesen elvörösödtem, mert annyira kínosan éreztem magam. Aztán elkezdték bömböltetni a zenét, táncoltak, bolondoztak, tehát tulajdonképpen hülyét csináltak magukból azért, hogy jobban érezzem magamat – árulta el Emma, majd hozzátette, hogy a fotós, Ali Mitton is sokat segített neki abban, hogy felszabadultabb legyen a kamera előtt.

Fotók: Ali Mitton/Aerie

Roberts azonban nem csak fotózások alkalmával feszeng, hanem érthető módon akkor is, amikor egy-egy hivatalos megjelenésnek kell eleget tennie: Mindig ideges leszek, még mindig... Mielőtt a vörös szőnyegre lépek, nagyon izgulok. De szerintem magabiztosabb vagy, ha olyan emberekkel veszed körbe magad, akik társaságában kényelmesen érzed magam. Én például mindig magammal viszem néhány legjobb barátomat az ilyen eseményekre, hogy szórakozásként, ne pedig munkaként tekintsek rá.

Így tett fotósorozatának bemutatóján is, hiszen magával vitte Lea Michele-t, Becca Tobint, Kiernan Shipkát, Jaime Kinget, Zelda Williamset, valamint Dylan és Hopper Pennt is.

Fotók: Ali Mitton/Aerie

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek