Starity

Dúl a szerelem Taylor Swiftéknél

2015. augusztus 29. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színpadon vallott szerelmet a közönség első sorában helyet foglaló Calvin Harrisnek az énekesnő.

hirdetés

Az biztos, hogy Taylor Swift felejthetetlenné varázsolja 1989 nevezetű turnéjának minden állomását, hiszen nincs olyan este, hogy ne lépne vele színpadra legalább egy sztárvendég, akikből egyébként a közönség soraiban sincs hiány.

Néhány nappal ezelőtt például Nina Dobrev és Julianne Hough is ellátogattak az egykori countrycsillag koncertjére, de Suki Waterhouse, Gigi Hadid, Joe Jonas, Mark Wahlberg, Zoey Deutch, Kiernan Shipka, Lauren Conrad, Whitney Port, Amber Stevens West, Jamie Foxx és Janel Parrish is tiszteletét tette már egy-egy fellépésén.

A hét elején egyik Staples Center-beli show-ján azonban egy igazán különleges vendég is helyet foglalt a közönség soraiban, méghozzá barátja, Calvin Harris személyében. A skót lemezlovas a színpad kifutórészénél állt az egész koncert alatt, miután pedig Taylor előadta záródalát, a Shake It Offot, számos meghajlás után a szeretlek szót tátogta oda szíve választottjának.

http://tswiftnz.com/post/127540309658/taylor-said-i-love-you-to-calvin-harris-at-the-end

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek