Starity

Wisin oldalán tért vissza Anahí

2015. augusztus 29. 21:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra az énekesnő Rumba címre keresztelt szerzeménye, melyben Wisin működik közre.

hirdetés

Anahí, aki nemrégiben ment férjhez Manuel Velascóhoz, úgy döntött, hogy visszatér a zenei életbe. Ennek legfőbb bizonyítéka az idén nyáron napvilágot látott EstAn Ahí című dala, melyhez csak egy szöveges videót készített, amiben jó pár olyan kép is helyet kapott, melyeken rajongóival látható.

Majd nem sokkal a fent említett dal után sorra jelentek meg olyan fotók, melyeken az énekesnő új számát reklámozza, és mint kiderült, ezúttal igazi videoklipet is forgatnak hozzá. Sőt, Anahí mellett hallhatjuk a dalban Wisint is, aki hazájában nagy népszerűségnek örvend. A klip tegnap érkezett meg és méltó a szám címéhez, hiszen igazán pörgősre sikerült, Anahí pedig valódi dívaként tündököl benne.

Az énekesnő várhatóan idén megjelenteti soron következő albumát, melyről a Rumba a második kislemezes dal. Azonban az még kérdéses, hogy pontosan mikor is jelenik meg a korong, persze a rajongók már tűkön ülnek, hogy a kezükben tarthassák.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek