Starity

Miley Cyrus már a tévében is pucérkodik

2015. augusztus 31. 14:02   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bortányhősnő Jimmy Kimmel show-jában volt vendég, ahol nem félt ismét megmutatni, hogy mi lapul a ruhája alatt.

hirdetés

Jimmy Kimmel augusztus 26-án látta vendégül műsorában Miley Cyrust, aki szokásához híven hozta a formáját. A Wrecking Ball című dal tulajdonosának az aznapi outfitje ismét kiverte a biztosítékot, ráadásul Cyrus többször is megmutatta, hogy mit rejt a felsője alatt – most mellbimbó tapasszal hódított.

Az énekesnőt próbálta közelgő projektjeiről kérdezgetni, de a végén mindig a ruhájánál lyukadtak ki. Jimmy meg is jegyezte, hogy tulajdonképpen már majdnem meztelen, amire az énekesnő csak azt felelte, hogy izgatottan várta ezt a pillanatot, amikor bemutathatja vadiúj csillámos ruciját. Miley többször megmutatta melleit, mire a műsorvezető zavarba jött.

Jimmy arról is kérdezte a fiatal csillagot, hogy mit szól az apukája a hirtelen stílusváltáshoz, amit azzal magyarázott ki Miley, hogy Billy nagyon jó fej és inkább támogatja őt, mert számára a lánya boldogsága a legfontosabb.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek