Starity

Bájos bajkeverők a Disney Csatornán!

2015. szeptember 02. 15:03   |   Szerző: Disney Channel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Utódok Evie-jét alakító Sofia Carson adott interjút nemrégiben, és mesélt a Disney újdonságáról.

hirdetés

Fotó: Disney Channel

Az Utódok egy dinamikus zenékkel és táncjelenetekkel színesített történet, amely az idilli Auradon királyságban játszódik. Ben, a Szépség és a Szörnyeteg fia veszi át a trónt, és az első kiáltványa az, hogy megengedi Demóna, Szörnyella, Jafar és Boszorka tinédzser gyerekeinek, hogy belépjenek Auradon földjére, és együtt járjanak iskolába a Disney hősök gyerekeivel.

Mal, Evie, Carlos és Jay az Elveszettek Szigetére voltak száműzve gonosz szüleikkel együtt, így a költözés teljesen felforgatja az életüket. Vajon a srácok szüleik elvárásainak eleget téve igazi gonosztevőkké válnak, vagy végül inkább a saját szívükre hallgatnak?

Megkértük az egyik főszereplőt, az Evie-t alakító Sofia Carsont, hogy meséljen egy kicsit az élményeiről:

– Szerinted mi a legjobb dolog az Utódokban?

– A film lényegében a legendás Disney hősök életének a folytatása – egy igazi modern tündérmese. Tetszik, hogy négyünk, a tini gonosztevők szemszögéből láthatjuk a történetet, melynek a végső tanulsága az, hogy ne csak a szüleinknek próbáljunk megfelelni, hanem saját magunknak is.

Fotó: Disney Channel

– Úgy tűnik, a hagyományos mesék visszatérnek, gondoljunk csak a Demónára vagy az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatra. Mit gondolsz miért? 

– Azt hiszem azért, mert a nagyszüleinktől kezdve, a szüleinken át, egészen a mi generációnkig mindannyian az imádott Disney meséken nőttünk fel, így ez egy közös pont a generációk között, ami közelebb hozza az embereket. Beleivódott a kultúránkba, és a világnézetünk részévé vált, így azt gondolom, hogy nagyszerű ötlet, hogy a régebbi meséket újra a köztudatba hozzuk, és modernizáljuk.

– Mit gondolsz, van valami közös Evie és közted?

– Igen. Evie a történet során igazi kis „okoskává” válik, hiszen egyre többet olvas és tanul. Én is ilyen vagyok, mindig is imádtam tanulni. Valamint hasonló az élettörténetünk is, hiszen régebben én is egy szégyenlős kislány voltam, aki nem hitt magában, de mára egy határozott, erős nő lettem. Azt hiszem, ez a fejlődés rengeteg lánynak példát mutathat.

Kíváncsi vagy a filmre? Kapcsolj a Disney Csatornára szeptember 19-én 10:30-kor!

Fotó: Disney Channel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek