Starity

Elképesztő séróval sokkol Jared Leto

2015. augusztus 31. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenész az augusztus 30-ai Video Music Awardson mutatta meg, hogy búcsút intett zöld tincseinek, és egy új, vadító színt próbált ki.

hirdetés

Jared Leto a 2016 augusztusában mozikba kerülő Suicide Squad-beli szerepe (Joker) miatt festette zöldre immár rövid tincseit, mellyel eleinte sokkolta a rajongóit, ám hamar megszokhattuk nem mindennapi külsejét. A napokban azonban arról tudósította a követőit, hogy megszabadult a Joker-frizurától, ám azt a fantáziára bízta, milyen hajkoronára váltott.

A tegnap este megrendezésre kerülő MTV Video Music Awardson azonban rendesen meglepte a közönséget, ugyanis rikító rózsaszín hajjal állt színpadra, hogy felkonferálja The Weeknd fellépését.

Mint tudjuk, Jared szívesen kísérletezget külsejével, így a szivárvány minden színében láthattuk már pompázni hajkoronáját, de ezúttal valóban elszaladt vele az a bizonyos ló, és csak találgatni tudunk, hogy múló hóbortról van-e szó, vagy hosszabb ideig láthatjuk e különleges hajszínnel a 30 Seconds To Mars frontemberét.

Fotó: Twitter/@JaredLeto

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek