Starity

Simon Cowell szerint jó ötlet, hogy szabadságot vesz ki a One Direction

2015. augusztus 31. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Factor atyja úgy gondolja, hogy ráfér a pihenés a one directionös fiúkra.

hirdetés
Simon Cowell szerint jó ötlet, hogy szabadságot vesz ki a One Direction

Én már tudtam egy ideje, hogy szeretnének kivenni egy év szabadságot, hiszen túl voltak terhelve az utóbbi időben – nyilatkozta Simon egy sajtótájékoztatón, majd így folytatta: Ezúttal is azt tettem, amit mindig is: azt mondtam nekik, hogy hozzák meg a saját döntésüket, én pedig remélem, hogy együtt maradnak, de érthető, hogy szeretnének egy kicsit önmaguknak élni, és mivel okos srácok, biztosan megoldják.

Cowell azt is elárulta, ha Niall, Harry, Liam és Louis mégis külön utakon folytatnák, azt is megértené, és saját bevallása szerint nem fog nyomást gyakorolni rájuk az újraegyesülés érdekében. Még nagyon fiatalok voltak, amikor ez az egész elkezdődött, folyamatosan szoros időbeosztás szerint élték az életüket, és egy idő után már én is láttam rajtuk, mennyire kimerültek. Amikor megkérdezték, mit gondolok arról, hogy szabadságra mennek, azt feleltem, hogy csinálják azt, amit jónak látnak. Úgy gondolom, hogy egy év pihenő egészséges lehet számukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek