Starity

Avril Lavigne volt Taylor Swift turnéjának utolsó sztárvendége

2015. augusztus 31. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lyme-kórból felgyógyuló Avril Lavigne augusztus 29-én csatlakozott Taylor Swift turnéjához egy fellépés erejéig.

hirdetés

Taylor Swift igen sikeres hónapokat tudhat maga mögött, hiszen 1989 névre keresztelt turnéjának szinte minden állomása teltházas volt, és olyan sztárvendégekkel szórakoztatta a közönséget, mint Lisa KudrowAlanis MorissetteMatt LeBlancJulia Roberts, Selena Gomez és Gigi Hadid.

Az énekesnő legutóbbi fellépésén a Lyme-kórból lábadozó Avril Lavigne volt a meglepetés vendég, akivel az énekesnőnek nemrégiben volt egy kisebb szóváltása, ám a közösen előadott Avril-szerzemény, a Complicated után mindenkiben eloszlottak a kétségek, és nyilvánvaló volt, hogy a két szőkeség jó barátságot ápol egymással.

Hihetetlen volt megosztani a színpadot Avril Lavigne-nal! A Complicated egy brilliáns popdal, és én szeretem Avrilt – írta a Twitteren még aznap Taylor, az Instagramra pedig egy kedves képet töltött fel a Taylor szereti Avrilt-felirattal.

Természetesen a visszatérő dalain dolgozó Avril sem ment el szó nélkül a közös munka mellett, és három nagyszerű képet is megosztott az Instagramon kettejük közös produkciójáról. Hatalmas megtiszteltetés volt előadni ma esta a Complicated-et Taylor Swifttel a 1989 turné keretein belül. Fantasztikus volt! – írta Avril.

Taylor egyébként szeptember 9-én áll legközelebb színpadra, és egészen halloweenig tart majd 1989 nevű turnéja. Novemberben csupán egyetlen fellépést ad, és decemberben sem vállalja túl magát, hiszen lassan megkezdi legújabb albumának munkálatait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek