Starity

Megszületett Nico Rosberg első gyermeke

2015. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap délután adott életet első gyermekének a német Forma–1-es pilóta felesége, Vivian.

hirdetés
Megszületett Nico Rosberg első gyermeke
Fotó: Hubert Burda Media

Nico Rosberg és felesége, Vivian 2003 óta alkotnak egy párt, ám az esküvőre csak tavaly nyáron került sor. Idén februárban a német Forma 1-es pilóta bejelentette: életük egyik legfontosabb állomása vár rájuk, ugyanis feleségével augusztus közepére várják első gyermeküket

Nico ma reggel a Twitteren jelentette be a nagy hírt, miszerint megszületett a kislányuk: A mi telihold kislányunk tegnap délután jött a világra. Fáradtak vagyunk, és szerelmesek is. A legjobbakat kívánujk, V + N

A pár úgy gondolta a nyári szünetben már megszülethet a baba, ám nem így lett. A legutóbbi nagydíjon már külön menetrendet is kidolgoztak a német pilótának, hogy Belgiumból minél hamarabb érhessen Monacóba, ha netán megindulna a szülés. A pályától 60 km-re, Liege-ben egy magánrepülőgép várta Rosberget, ahova egy, a pálya szélén várakozó sofőr vitte volna, ha az szükséges.

A mostani Forma 1-es mezőnyben így ő a hatodik versenyző, aki apaságnak örvendhet Romain Grosjean, Felipe Massa, Sebastian Vettel, Kimi Raikkönen és Pastor Maldonado mellett. Hogy ez motiválja-e a német pilótát, és sikerül-e neki idén legyőzni csapattársát, Lewis Hamiltont az kiderül, hiszen még nyolc futam van hátra ebben az évben.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek