Starity

Nyerj mozijegyet A (sz)ex az oka mindennek című film premier előtti vetítésére!

2015. augusztus 31. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A (sz)ex az oka mindennek című film premier előtti vetítésére nyerhettek páros belépőt!

hirdetés

Szeptember 10-étől kezdik játszani a hazai mozik Leslye Headland rendező legújabb alkotását, A (sz)ex az oka mindennek című vígjátékot, mely Lainey (Alison Brie) és Jake (Jason Sudeikis) románcáról szól.

A pár egy egyéjszakás kaland során veszíti el a szüzességét, de mivel az éjszaka egyiküknek sem jelent semmit, szétválnak útjaik. Évekkel később újra találkoznak, addigra azonban gyökresen megváltozik mindkettejük élete: Lainey képtelen kapcsolatban élni, így minden barátját megcsalja; Jake pedig a lányos szülők rémálmaként minden kiszemeltjét az ágyába csábítja. Nem túl rózsás szerelmi életükre gyógyírként hat, hogy végre olyasvalakit találnak egymásban, akivel megbeszélhetik gondjaikat, ám a szexszel fűszerezett barátság végül odáig vezet, hogy egymásba szeretnek... 

A játék menete:

Ha szeretnél részt venni nyereményjátékunkban, és másodmagaddal beülni A (sz)ex az oka mindennek című film premier előtti vetítésére, nincs más dolgod, mint a cikk végén található Tetszik gombra kattintani, és hozzászólásban megírni, kit vinnél magaddal a filmre. 

A játék időtartama: 2015. augusztus 31. - 2015. szeptember 6.
Sorsolás: 2015. szeptember 7.
A vetítés helye és időpontja: 2015. szeptember 9., 19 óra Lurdy mozi (Budapest)

Sok szerencsét kívánunk!

A játék véget ért!

A szerencsés nyertesek:

Köszönjük, hogy részt vettetek játékunkban, tartsatok velünk legközelebb is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek