Starity

Jess Glynne szívesen dolgozna Niall Horannel

2015. szeptember 01. 18:06   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges énekesnő a Mirrornak adott interjújában elárulta, hogy egyenesen imádja a brit/ír formáció, a One Direction tagjait - sőt, a banda egyetlen ír tagjával még egy közreműködést is el tudna képzelni.

hirdetés
Jess Glynne szívesen dolgozna Niall Horannel
Fotó: Mirror

A 25 éves tehetség a Mirrornak adott interjút, amiben bővebben kifejtette, hogy kivel és milyen közreműködést tudna elképzelni, listája élén pedig a hamarosan szünetre induló One Direction állt.

Annyira szeretem a One Direction-t. Valószínűleg dolgoznék Niall-lel. Volt pár közös poénunk, annyira vicces srác – kezdte a Right Here énekesnője.

Jess természetesen a többi tagot sem hagyta ki, így fény derült arra is, hogy míg Liam Payne-t szemtelenül aranyosnak tartja, Zayn Malik sármja mellett sem tud elmenni szó nélkül – bár elmondása szerint túlságosan hasonlít unokatestvérére.

Emellett szeretnék dolgozni Snoop Dogg-gal vagy Dr. Dre-vel. Dre albuma annyira lenyűgöző. Megszállotja vagyok – tette hozzá. 

Mindkét fél rajongótábora megerősítette, miszerint vevő lenne az ominózus közös dalra, így talán még az sem kizárt, hogy a One Direction szünete alatt létrejön a közreműködés. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek