Starity

Sztárdömping a Simple Plan legújabb kisfilmjében!

2015. augusztus 31. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 27-én tette közzé a nemrégiben hazánkban is fellépett Simple Plan a legújabb kisfilmjét, melyet a Boom című szerzeményhez forgatott a zenekar.

hirdetés

A hosszabb pihenő után végre hivatalosan is bejelenthetjük, hogy visszatért a Simple Plan, hiszen több fellépése is volt a zenekarnak a nyár folyamán, valamint már gőzerőkkel dolgoznak a srácok legújabb, immár ötödik nagylemezükön, melynek előfutáraként augusztus 27-én jelent meg a Boom című kislemez. A dalhoz videoklipet is forgattak a srácok, melyben valóságos sztárdömpinget vonultattak fel.

A zenekar mellett egyébként feltűnik a kisfilmben a többszörös díjnyertes All Time Low és a Pierce The Veil is, valamint 2015 legnagyobb felfedezettje a PVRIS is. Érdekesség, hogy a videó felvételei az idei Vans Warped Touron, valamint az Alternative Press Music Awards díjátadón kerültek rögzítésre Chady Awad rendező felügyelete alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek