Starity

Zimány Linda babázni szeretne

2015. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy port kavart Zimány Linda és Kedves Ferenc bejelentése, miszerint egy párt alkotnak, de úgy tűnik, szilárd lábakon áll a kapcsolat, ugyanis Linda készen áll a házasságra és a gyerekvállalásra.

hirdetés
Zimány Linda babázni szeretne
Fotó: Facebook/Zimány Linda Fan Club

A gyönyörű modell Hajdú Péter vendége volt a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban, ahol elárulta, hogy nagyon boldog új kapcsolatában, és már nem ódzkodik a házasság és a gyerekvállalás gondolatától, mi több: elérkezettnek látja az időt arra, hogy végleg megállapodjon.

Nagyon sokat segített a Los Angelesben eltöltött két év: mindent megéltem, amit szerettem volna, minden vágyam teljesült, és most tényleg itt az alkalom, hogy házasságot tervezhessek. Sőt a szakvizsgáig szeretnék egy babát is mindenképpen, aztán lehet, hogy jön még egy. Egyelőre azonban a szakvizsgáig csak egy legyen! Ilyen boldog családot alkotunk majd: kutya, ház, gyerekek – mesélt terveiről a 29 éves szőkeség.

Linda egyébként januárban államvizsgázott, ezt követően pedig három év gyakorlat vár rá a szakvizsgáig, hogy hivatalosan is ügyvéd lehessen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek