Starity

Bosszúból szúrtak ki Schobert Norbi és Rubint Réka lányával

2015. szeptember 01. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 30-án indult volna élete első díjugrató versenyére Schobert Lara, amikor azzal kellett szembesülnie, hogy a lovát szállító jármű kerekeit kiszúrták.

hirdetés

Összetört szívvel fakadt ki augusztus 30-án a Facebookon Rubint Réka, miután értesült arról, hogy a lánya lovát szállító jármű kerekeit kiszúrták, így a 12 éves lány nem indulhatott el idejében élete első díjugrató versenyére, melyre hosszú hónapokon keresztül éjt-nappallá téve készült Herceg névre hallgató hátasával.

Szeretnék megosztani Veletek egy sajnálatos, számomra felfoghatatlan esetet...Larának ma, lovasversenye van. Hetek óta...

Posted by Rubint Réka oldala on 2015. augusztus 30.

Szerencsére végül sikerült megoldani a problémát (másnapra találtak egy másik szállítót), ám joggal háborodott fel a Schobert család, és gyanította azt, hogy bosszúból kívánták meghiúsítani a kislány nagy napját.

A feltételezések szerint a lovarda bérlőjének egy esetleges haragosa vagy akár egy rivális okozhatta a defektet, ám hiába. Lara, annak ellenére, hogy bemelegíteni sem tudott a lovával, Herceggel, és a ráhangolódásra sem maradt ideje a verseny előtt, csodálatos eredményt ért el, hiszen harmadik lett – nyilatkozta a Borsnak Réka.

Gratulálunk Larának!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek