Starity

Nem tud betelni kisfiával Lucy Liu

2015. szeptember 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 27-én jött a világra Lucy Liu első gyermeke, a büszke anyuka pedig egyszerűen nem tud betelni Rockwell szépségével.

hirdetés

Mint ahogy már korábban beszámoltunk róla: Lucy Liu megelégelte magányos életét, és mivel neki is ketyeg a biológiai órája, úgy döntött, hogy eljött az anyaság ideje. Mivel a színésznő hosszú ideje él egyedül, a béranyaság mellett döntött, kisfia pedig augusztus 27-én jött a világra. A büszke anyuka már aznap meg is mutatta a szeme fényét, ezúttal pedig újabb kedves képet osztott meg követőivel az Instagramon.

Rockwell és én nagyra értékeljük a jókívánságaitokat – írta a színésznő a kép mellé, aki láthatóan nagyon élvezi az anyaság minden pillanatát, melyről a sajtófelelőse is beszámolt az E! Newsnak: Megerősíthetem, hogy Lucy Liu büszke édesanyja a kis Rockwell Lloyd Liunak, és azt is, hogy valóban béranya hozta a világra a kisfiút. Anya és fia egyaránt egészségesek és boldogok.

 

Lucy Liu (@lucyliu) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek