Starity

Benji Madden a legcukibb férj a világon

2015. szeptember 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rocker megható szavakkal köszöntötte fel feleségét, Cameron Diazt a színésznő 43. születésnapján.

hirdetés

Alig több, mint egy év leforgása alatt nem csak, hogy beleszeretett Cameron Diazba a Good Charlotte 36 éves rosszfiúja, de feleségül is vette a gyönyörű színésznőt. A pár nagyon boldognak tűnik együtt, és ha hihetünk a pletykáknak, lassan a gyerekvállalásra is készen állnak. 

Cameron augusztus 30-án ünnepelte 43. születésnapját, mely jeles alkalomból megható szavakkal köszöntötte fel a férje az Instagramon, bizonyítva, hogy élete legjobb döntésének tartja a házasságot, mi pedig hiszünk abban, hogy apának is ugyanolyan csodálatos lesz, mint férjnek.

„Boldog születésnapot kívánok az én gyönyörű feleségemnek. ❤ Ő a legjobb barátom, és a mindenem - és még olyan sok szépet írhatnék róla. Én vagyok a legszerencsésebb férfi a világon - készen állok arra, hogy életem hátralévő részét így töltsem el. Imádom ezt a nőt! ❤️ És még sok babát szeretnék!!❤️ – írta a zenész az Instagramon egy kettejükről készült aranyos kép kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek