Starity

Demi Lovato: „A hangunk Iggyvel nagyon jól összepasszol”

2015. szeptember 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak hat hét van hátra Demi Lovato ötödik albumának megjelenéséig, ebből kifolyólag pedig egyre több információt oszt meg róla.

hirdetés
Demi Lovato: „A hangunk Iggyvel nagyon jól összepasszol”
Fotó: Facebook/Demi Lovato

Kicsivel több, mint egy hónap van már csak hátra Demi Lovato ötödik stúdióalbumának érkezéséig, amelyről nem akármilyen módon rántotta le a leplet a múlt hét folyamán. Ahogy pedig egyre közeledik a megjelenés, annál több apró részletet árul el a rajongók által oly régóta várt korongról. Ezúttal a Billboard zenei magazin Pop Shop Podcast műsorának riporterével beszélgetett hosszabban, hogy mire is számíthatnak azok, akik úgy döntenek, meghallgatják kemény munkájának gyümölcsét. 

A dallista kapcsán kisebb felháborodást keltett, hogy a Kingdom Come című dalban közreműködik jó barátnője, Iggy Azalea, ami miatt a 23 éves énekesnő rengeteg kritikát kapott, azonban Lovatót ez teljesen hidegen hagyja, sőt, már csak azért is igyekszik a világ tudtára adni, hogy mennyire szereti az ausztrál rapper lányt, akivel a jövőben valószínűleg még sokat láthatjuk együtt a színpadon. 

A zeném sokkal érettebb, és idősebb irányt vesz – kezdte mondandóját a Billboard magazinnak, majd kitért a közös dalra. A Kingdom Come pedig határozottan egy ritmikus dal. Már akkor szerettem volna, ha Iggy is megjelenik az albumon, hogy hallottam volna ezt a dalt, illetve még jóval azelőtt, hogy megismertük volna egymást. Végül jó barátok lettünk, és ebből olyan szituáció alakult ki, hogy nekünk muszáj együtt dolgoznunk. Remekül hangzik az egész, és már alig várom, hogy mindenki hallhassa. Azt mondta nekem, hogy »Nagyon izgatott vagyok amiatt, amilyen irányba a zenéd halad«. Számomra pedig ez nagyon sokat jelentett, mert mielőtt még megismertem volna őt személyesen, nagy rajongója voltam, ezért nagyon klassz érzés volt tőle ezt hallani. A hangunk nagyon jól összepasszol.

Természetesen mesélt arról is, hogy miként sikerült összehozni a nagy médiaszenzációt keltett akcióját, amibe olyan embereket vont be, mint Jennifer Lopez, Adam Lambert, Pete Wentz vagy akár Kim KardashianMindegyikük nagyon támogató volt a dolog kapcsán. Jó érzés, hogy a részesei voltak, és valami újat hozhattunk össze a rajongóimnak. A korábbi években is a közösségi média segítségével lettek bejelentve a dalcímek, de úgy gondoltuk, ideje kitalálni valami mást. Végül ezzel az ötlettel rukkoltunk elő.

A közel két éven át tartó folyamatos turnézás megviselte a hangszálait, ezzel pedig egyáltalán nem volt megelégedve. Rengeteg hangképzésen vett részt, amelynek meg is lett az eredményeAmikor elkezdtem az albumon dolgozni, az volt a cél, hogy ez legyen az eddigi legjobb munkám zeneileg, és szakmailag is. Rengeteg energiát fektettem bele, és sokat fejlesztettem a hangomat. Szeretném megmutatni a világnak, hogy készen állok új szintre emelni a zeném.

Végezetül arról is szót ejtett, hogy melyik az a szám, ami szerinte a leginkább meg fogja lepni a publikumot. Az utolsó dal, amelyet a lemezre felvettünk a Father volt, talán ezt várom a legjobban, hogy az emberek hallhassák, mert nem számítanak tőlem arra, hogy így éneklem el. A dal a hangvételét tekintve soulful-gospel stílusú, ezért határozottan erre a szerzeményre vagyok a legbüszkébb az új albumról.

Érdekesség, hogy Demi már kétszer is énekelt 2013 nyarán elhunyt vérszerinti édesapjáról. Elsőként a For the Love of a Daughter született meg, amelyet még 16 éves korában írt, ám végül a mély hangvételű szerzemény csak a 2011-ben megjelent Unbroken lemezére került fel. Továbbá a DEMI-n helyet foglaló Shouldn't Come Back szintén kettejük kapcsolatáról szól. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek