Starity

Ritka betegségben szenvedő kislány lopta el a show-t egy zumbaversenyen – szívmelengető videó!

2015. szeptember 02. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatéves Audrey egy nagyon ritka betegségben szenved, ennek ellenére (vagy éppen ezért) az élet minden értékes apró pillanatát maximálisan kiélvezi.

hirdetés

A floridai Orlandóban nevelkedő Audrey Nethery mióta az eszét tudja, mindig beteg volt, ugyanis egy ritka csontvelő-elégtelenségben, a Diamond-Blackfan szindrómában szenved, de ez sem szegi kedvét, és talán még jobban kiélvezi az élet apró örömeit, mint egészséges kortársai. 

A hatéves kislány napi rutinjának részét képezi a zumba, ám nem csak hogy szívesen végzi e tevékenységet, hanem őrülten tehetséges is benne. Audrey nemrégiben oktatóival állt színpadra és mutatta meg nem mindennapi tánctudását egy zumbaverseny közönsége előtt, melynek tagjai döbbenten nézték az apróság ügyes mozdulatait.

Bármikor, amikor táncolni látom – még ha csak egy próbán is –, könnyek szöknek a szemembe. Amikor táncol, olyankor boldog igazán, és azokat is boldoggá teszi, akik csupán nézik őt – nyilatkozta Haise, Audrey édesanyja.

 

Here is the professional video Zumba produced of Audrey dancing at the Zumba convention!!!! Thanks so much Zumba!!! We appreciate everything you have done for our family!!!

Posted by Audrey's DBA Photo Booth on 2015. augusztus 18.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek