Starity

Jól működik a kémia Vastag Csaba és Zséda között

2015. szeptember 03. 09:09   |   Szerző: RTL Magyarország

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-es X-Faktor győztesét mindig is gyönyörű nők vették körül, nincs ez másképp most sem. Zséda és Csaba találkozása talán mesebelinek is mondható, hiszen az első pillanattól kezdve megvolt a szakmai és az emberi összhang is közöttük.

hirdetés

Csabával Rakonczai Viktor szerzői estjén találkoztunk és rögtön jót beszélgettünk, egymásra hangolódtunk. A duett ötlete hamar felmerült és aztán nagyon könnyen megszületett a dal. Ez mindig jó jel. Úgy érzem, Csabával jól működünk együtt, a hangunk is kifejezetten jól passzol, és nagyon örülök, hogy Csaba az érzékeny oldalát mutatja meg ebben a dalban. A mondanivalóját pedig kifejezetten szeretem. Arról szól, amikor az ember csak a szépet és jót viszi tovább egy kapcsolatból, ami által több lett, amire jó visszagondolni egy életen át – meséli az énekesnő, akivel Csaba is teljesen egyetért.

Az első pillanattól kezdve tudtuk, hogy ez a dal nekünk íródott. Rakonczai Viktor és Szabó Zé érezte hogy jól áll egymásnak a hangunk és erősítjük egymásban a férfi-női szerepkört. Hihetetlenül jó volt a közös munka, és most itt a gyümölcse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

dal duett interjú
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek