Starity

Az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson az orális szex miatt lett rákos

2015. szeptember 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Iron Maiden holnap megjelenő 16. nagylemezének rögzítése során diagnosztizáltak nyelvdaganatot a zenekar frontemberénél.

hirdetés
Az Iron Maiden frontembere, Bruce Dickinson az orális szex miatt lett rákos

Májusban jelentette be Bruce Dickinson, hogy daganatot találtak a nyelvében, melyet eltávolítottak, ezt követően pedig hét hét kemoterápiára ítélték az Iron Maiden 57 éves fenegyerekét. Szintén tavasszal hallhattunk először arról is, hogy az énekes a szexuális úton terjedő HPV-vírussal is küzd. Egészségügyi állapotáról nemrégiben a Sirius-XM nevű rádióállomás riporterének mesélt.

„Egy golflabda méretű daganatot találtam a nyelvemben, és egy nagyobb eper vagy épp egy kisebb dió méretűt a nyakam jobb oldalán, ami különös érzés volt. Persze ezután mindenki elsütötte azt a viccet Michael Douglasről [aki szintén ugyanezzel a problémával küzdött], hogy az orális szex miatt lett beteg, én pedig próbáltam rávenni őket, hogy tegyük túl rajta magunkat, és vegyük komolyan a dolgot.”

Egy másik interjúban így mesélt a beteségek fontosságáról: Ami a HPV-vírust illeti, az emberek nem igazán tudnak róla sokat. Nem azt mondom, hogy felelőtlenek vagy ilyesmi, hanem arról van szó, hogy hamarabb kinézik mondjuk egy leszbukius nőből, hogy ezzel a betegséggel küzd. De ez nem igaz, ugyanis a nőket 25%-kal kisebb mértékben veszélyezteti a betegség.

A rocker arról is szót ejtett, hogy az orvosai szerint a HPV-vírus miatt alakult ki nála a daganat, mivel ez a vírus egy genetikailag módosított kódot hagy a testben, ami a rák kialakulásához vezethet. Megtanultam, hogy kevesebb időt szánjak olyan emberekre, akik csak pazarolják az időmet, mert ha csak pazarolni akarom az időmet, én is tudok módot találni a hogyanra. 

Végezetül egy fontos tanáccsal zárta az interjút, melyet érdemes mindenkinek megfogadni: Srácok, tudnotok kell, hogy ha bármilyen dudort észleltek magatokon, pláne, ha 40 év felettiek vagytok, és nem akartok antibiotikumokon élni, akkor menjetek el egy orvoshoz és vizsgáltassátok ki magatokat! Ez nagyon fontos!

Mielőbbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek