Starity

Megérkezett Jamie Campbell Bower bandájának debütáló dala

2015. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: Baybee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Jamie Campbell Bower rengeteg mindenhez ért, hiszen amellett, hogy filmekben és színdarabokban szerepel, énekel, fotóz, gördeszkázik, ráadásul hamarosan első ruhakollekciója is a boltokba kerül.

hirdetés

Jamie már a kezdetek óta dolgozott The Darling Buds nevű bandájával, melyben rajta kívül még három tag volt egészen 2015 tavaszáig, amikor is Dan, a dobos elhagyta a csapatot. A szomorú hírről bővebben egy Tumblr-posztban olvashattunk, amiből kiderült, hogy ettől még nem fogják feladni. Nem sokkal később publikálták új nevüket, képeket, rövid videókat, valamint új slágereket ígérő tweeteket is kaptunk.

A nagy meglepetés azonban augusztus 16-án érkezett. Jamie a Twitteren invitálta meg londoni rajongóit egy általa szervezet személyes találkára, ahol beszédet mondott, majd néhány hangfal segítségével a telefonjáról játszotta le a friss dalt. A hatalmas közönség tapssal fejezte ki tetszését, az összejövetelnek azonban itt véget kellett vetni, hiszen már a rendőrök is a helyszínen voltak, hogy eloszlassák a tömeget.

Fotó: Twitter/Jamie Campbell Bower

A hivatalos stúdiófelvétel azonban csak tegnap jelent meg a SoundCloudon, a premierrel kapcsolatban pedig így nyilatkoztak:

Mi vagyunk a Counterfeit. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megmutathatjuk nektek az első dalunkat. Vért izzadtunk és könnyeket ejtettünk a készítése közben, szóval reméljük, hogy tetszeni fog nektek. Ez a végeredménye a több hónapos kemény munkánknak és ez nekünk azzal egyenlő, hogy végre letehettünk valamit az asztalra. Ez a legszemélyesebb dolog, amit valaha közzétettem, hiszen az egész lemezt a saját tapasztalataink és érzelmeink ihlették. Senki sem húzhat be nekünk. Mi vagyunk a Counterfeit. Együtt erősebbek vagyunk.

A rajongók ma reggeltől rendelhetik meg a banda decemberi koncertjére a jegyeket, hogy élőben is hallhassák kedvencük régi, valamint új számait. A Counterfeit egyébként hamarosan több országba is ellátogat majd, hogy miniturné formájában külföldön is felléphessenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek