Starity

Már egy éve nem működött Avril Lavigne és Chad Kroeger házassága

2015. szeptember 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongók millióinak törte össze a szívét Avril Lavigne bejelentése, miszerint Chad Kroegerrel a válás mellett döntöttek. A pár egy közös barátja elárulta: már egy éve nem működtek jól a dolgok Avrilék között.

hirdetés
Már egy éve nem működött Avril Lavigne és Chad Kroeger házassága
Fotó: People Magazine

Kétévnyi házasság után döntött úgy Avril Lavigne és Chad Kroeger, hogy külön utakon folytatják. A 30 éves énekesnő az Instagramon sokkolta követőit a bejelentéssel, és a rossz nyelvek rögtön kritizálni kezdték őt, amiért ilyen fiatalon már a második férjét fogyasztotta el. Avril egyelőre nem reagált sem az együttérző, sem a csipkelődő megjegyzésekre, ám egy barátja szerint jól van, és nem viselte meg különösebben a szakítás.

Őszintén mondom, hogy Avril jól van. Ez az egész már a levegőben volt egy ideje – árulta el egy barátja az E! News riporterének tegnap, amit egy másik barát is megerősített az Us Weeklynek: Már egy éve voltak problémáik, de ezúttal tényleg vége. Chad már Los Angeles-szerte hangoztatja, hogy el fognak válni.

A sztárpár rajongói már jó ideje reménykedtek abban, hogy a korábban rebellis énekesnő végre megállapodik a tőle 10 évvel idősebb rocker mellett, és a legtöbben már azt várták, mikor jelentik be, hogy babát várnak. Mikor először rebbentek fel a szakításról szóló pletykák, Chad váltig állította, hogy jól kijönnek egymással, Avril pedig ugyanerről bizonygatta még hetekkel ezelőtt is a rajongókat a Facebookon.

Eredetileg Avril albumának munkálatai hozták össze őket, legalábbis akkoriban lobbant fel köztük a szikra, ami a kapcsolatuk során szép lassan kialudt. Volt szó köztük a gyerekvállalásról is, aztán mégsem jutottak el odáig. Chad nagyon támogatta Avrilt, de végül nem tudtak szembenézni a problémáikkal – árulta el egy közös barát.

Míg Chadet a napokban már egy másik nővel látták együtt, és láthatóan a jegygyűrűjétől is megszabadult, Avril a barátai társaságában nyalogatja a sebeit. Még mindig beteg, ezért nem is dolgozik sokat. Nehéz év áll mögötte. Jelenleg Los Angelesben van, és a legközelebbi barátai veszik körül. A felépülésére fókuszál elsődlegesen, de tudja, hogy ez még eltarthat egy ideig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek