Starity

Alyssa Milano nem teszi próbára a szerencséjét

2015. szeptember 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 42 éves színésznő legutóbbi interjújában őszintén mesélt magánéletéről, és bevallotta: nem vállal több gyereket, bármennyire is élvezi az anyaságot.

hirdetés
Alyssa Milano nem teszi próbára a szerencséjét
Fotó: Facebook/Alyssa Milano

Ma ünnepli első születésnapját Alyssa Milano kislánya, Elizabella Dylan, és bár a színésznő rendkívül élvezi az anyaságot, a People-nek adott interjújában elárulta, hogy nem meri próbára tenni a szerencséjét és újabb kisbabát vállalni.

Szeretnék még egy kisbabát, de 42 éves vagyok, miért tegyem kockára a szerencsémet? Már van két egészséges gyermekem, akik mindig az életem részei lesznek – mesélt aggályairól a színésznő, ám arról is szót ejtett, milyen a családi életük, és hogy jön ki egyéves húgával a négyéves Milo Thomas.

Milo egész egyszerűen odáig van a húgáért, annyira édes, amikor azt mondja nekem, hogy »Anya, imádom őt«! – kezdte a színésznő. Milo tökéletes bátyja Elizabellának, nem is kívánhatnék jobbat nála. Ki tudja, mi lesz később, amikor már a kicsi is járni kezd, és elveszi tőle a játékait, de Milo jelenleg nagyon imádja a húgát, és Elizabella is odavan érte. 

Alyssa a közös programokról is mesélt a beszélgetés során, és mint megtudtuk: esténként szívesen táncol együtt a család otthon. Fiatal kora ellenére Elizabellának nagyon felnőttes ízlése van a zene terén. Őszintén szégyellem elmondani, de a kedvenc dala a Big Booty Jennifer Lopeztől, egész egyszerűen megőrül érte! Ezzel szemben a fiam inkább a klasszikus zenét kedveli, neki a We Will Rock You Queen-dal a kedvence.

Felelősségteljes anyaként a színésznő nem csak a mozgás élvezetére neveli a gyerekeit, hanem szívesen olvas fel nekik. Ha letsezded Elizabellát a földre négy-öt könyv társaságában, könnyűszerrel elfoglalja velük magát akár 45 percig is. Nem számít, milyen könyvekről van szó, szeret lapozgatni és képeket nézegetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek