Starity

Így tartja formában magát Blake Lively

2015. szeptember 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő ugyan már visszanyerte a szülés előtti alakját, ennek ellenére napjainkban is keményed edz, hogy csúcsformában maradjon.

hirdetés

A Gossip Girl sztárja tavaly decemberben adott életet Ryan Reynoldsszal közös kislányának, és ahogy az várható volt, hamar visszanyerte csodálatos alakját. A 28 éves színésznő azonban egy percre sem pihen, hiszen jelenleg is forgat, kevés szabadidejében pedig az edzőteremben vezeti le a stresszt Don Saladino tréner segítségével, melyről tegnap posztolt egy vicces képet az Instagramon.

Hivatalosan is egy mániákus, ezért is jövünk ki olyan jól - írta a képhez a kismama.

Blake egyébként egy korábbi, a You magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy valójában nem szívesen jár edzőterembe, de szüksége van a mozgásra ahhoz, hogy visszanyerje tökéletes alakját. Rengeteg minden változik meg a testeden a terhességgel és a szüléssel, és ebben az időszakban a kisebb, kíméletesebb edzések esnek jól. Utálok edzőterembe járni. Ki nem? Amikor azonban mégis lemegyek a terembe, úgy érzem, kimaradok valamiből, ezért szívesebben bérelek kerékpárt vagy megyek túrázni.

A színésznő néhány hete még viccelődött is kedvenc közösségi oldalán, hogy a hasán még van egy egyébként alig észrevehető felesleg, bár szerintünk igazán nincs miért aggódnia, hiszen remek formában van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek