Starity

Anne Hathaway úgy érzi, lassan kiöregedik a szakmából

2015. szeptember 04. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anne Hathaway valósággal tündököl a Glamour magazin októberi címlapján, a magazin riporterének pedig színésznői karrierjéről mesélt.

hirdetés

Lenge öltözékben, magabiztosan pózol a Glamournak a Neveletlen hercegnő-filmekkel híressé vált színésznő, ám saját bevallása szerint, ha karrierjéről van szó, közel sem olyan magabiztos, mi több: keményen meg kell küzdenie egy-egy szerepért.

Utálom bevallani, de igaz: egyre kevesebb a szerep, és ami van, azokért is egyre élesebb küzdelem folyik. Ha a kollégáimra tekintek, egyszerűen eldobom az agyam a tehetségüktől, a szépségüktől és a megnyerű stílusérzéküktől, hiszen amellett, hogy tehetségesek, még jók is abban, amit csinálnak. Úgy értem, túl jók, így mi többiek csak próbálkozunk, hogy a nyomukba érjünk.

Fotó: Glamour 

Anne arról is szót ejtett az interjú során, hogy megfigyelése szerint amint feltűnik a színen egy megfelelő szerep, azt általában a fiatalabb színésznőkre osztják, amit kissé diszkriminálónak tart. Nem szeretnék panaszkodni, mert nekem is volt előnyöm ebből. Amikor a 20-as éveim elején jártam, az 50 év körüli női szerepeket osztották fiatal lányokra. És most, hogy a 30-as éveim elején járok, csodálkozok néha, hogy miért nem kaphatok meg egy olyan szerepet, ahol egy 24 évest kellene alakítani. 

Természetesen koránt sincs elszontyolodva a színésznő, hiszen sikeres a szakmájában, és igyekszik a szabadidejét is hasznosan tölteni. Amikor éppen nem forgat, rengeteg időt tölt legjobb barátnőivel, Emily Blunttal és Jessica Chastainnel. Jelenleg azon fáradozom, hogy elindítsak egy könyvklubot Emmel és Jessicával, akik jelenleg közös filmen dolgoznak. Mondtam is nekik, hogy »Olvassunk el egy könyvet közösen«, de mivel én nem forgatok most, ők pedig igen, így elég nehezen megy a terv kivitelezése.

Az interjú során Anne arról is őszintén mesélt, hogy hatalmas inspirációt jelent számára Taylor Swift személye és zenéje. Számomra úgy tűnik, hogy ő mindig a szívét követi. Akkor találkoztam vele, amikor még Jake Gyllenhaallal járt. Taylor 20 éves volt akkoriban, és együtt mentünk bulizni, én pedig nem győztem hangsúlyozni, hogy milyen nagyszerű teremtésnek tartom őt.

Fotó: Glamour
Fotó: Glamour

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek