Starity

Hatalmas port kavart Pink a VMA fellépőiről tett megjegyzésével

2015. szeptember 04. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 35 éves Pink közönségesnek titulálta Taylor Swift, Demi Lovato, Nicki Minaj és Miley Cyrus Video Music Awardson nyújtott fellépését, ugyanis szerinte ezeknek az előadóknak a zenéje nem fogja megmenteni a gyerekek életét.

hirdetés
Hatalmas port kavart Pink a VMA fellépőiről tett megjegyzésével

Úgy tűnik, az idei MTV Video Music Awards főként feszültséget keltett a sztárvilágban. Az alaphangulatot Taylor Swift és Nicki Minaj összeszólalkozása adta meg, akik végül mindenki legnagyobb meglepetésére együtt álltak színpadra, majd a díjátadó közben Nicki Minaj esett Miley Cyrus torkának. A rendezvény végetértével pedig a 35 éves Pink döntött úgy, hogy kifejti véleményét a látottakkal kapcsolatban Instagram-oldalán.

„Kínosan, és szomorúnak érzem magam. És öregnek. Kezdünk öregedni. Komolyra fordítva a szót: le vagyok törve, mert a zenének inspirálni kellene. Nekem az életem mentette meg. – kezdte mondandóját, majd nem túl finom stílusban így folytatta – Ez a szemét viszont egyetlen gyerek életét sem fogja megmenteni. Egy olyan világban, mely még rémisztőbb lett, és tele van olyan életekkel, melyek megérdemlik, hogy megmentsék őket, ki lesz az, aki kiáll és lesz lelke? Cserbenhagyták a zeneipart, és a társaikat. Kivéve Macklemore, Pharell, Justin Bieber és a The Weeknd, de Tori Kelly is elég király volt. A többi viszont közönséges, és zavarba ejtő volt, amit nehéz felfogni egy kiöregedő popsztárnak.”

Ezt követően az amerikai énekesnő a Twitteren kelt saját maga védelmére kolléganői feldühített rajongóival szemben: Kérlek, generáljátok a viszályt máshol. Semmi bajom Demi Lovatóval, vagy bárki mással. Igazából meg is feledkeztem arról, hogy ő is színpadon állt. Nekem is megvan a véleményem. Kitartok amellett, amit mondtam. Azonban feszültséget kelteni nem állt szándékomban, és az se, hogy belemagyarázzanak olyat, ami nincs is. Béke!

Míg Taylor Swift, Nicki Minaj, Miley Cyrus és Iggy Azalea egyelőre semmit sem reagált, addig a jelenleg Franciaországban tartózkodó Demi Lovatóhoz már eljutott a hír, aki diplomatikusan a következőket tweetelte 30 millió követőjének. 

Lehet, hogy a Cool For The Summer nem ment gyerekéleteket vagy inspirál, de azt hiszem bátran kijelenthető, hogy a Skyscraper és a Warrior elég szépen segítenek az embereknek megbírkozni a mentális problémájukkal. A VMA szexi és szórakoztató. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Már alig várom, hogy halljátok az inspiráló/őszinte/érzelmes dalaimat az október 16-án érkező albumomon. #Lionheart #Father #StoneCold

A cicaharc azonban itt még nem ért véget, és Pink újabb megjegyzést tett: Tudjátok, pontosan emiatt szomorít el a VMA, meg úgy általánosságban az egész világ. Mindenki annyira undok, és alig várja, hogy veszekedés robbanjon ki. Sosem mondtam semmit Demi Lovatóról, vagy neveztem meg konkrétan bárkit is. Egy barátommal beszélgettem a show utáni csalódottságáról, akivel egyet is értek. Ezek után azt gondoltok, amit akartok.

Azt, hogy vajon lesz-e még folytatása a dolognak nem tudni, de az nem kérdőjelezhető meg, hogy minden előadó a maga módján sokat tesz azért, hogy segítsen azoknak, akik rászorulnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek