Starity

Kylie Jenner maga fizeti a szülinapi Ferrariját

2015. szeptember 05. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki elámult, amikor Tyga nagyvonalúan egy Ferrarit ajándékozott Kylie Jennernek a 18. születésnapjára, ám mára kiderült, hogy az autó nemcsak lízingelt, de a lány maga fizeti a részleteit.

hirdetés
Kylie Jenner maga fizeti a szülinapi Ferrariját
Fotó: PacSun

Kylie Jenner alig néhány hete ünnepelte 18. születésnapját, amit egy hatalmas bulival ünnepelt meg. Az est egyik fénypontja pedig az volt, amikor barátja, Tyga egy Ferrarival lepte meg.

A Radar Online azonban nemrég kiderítette, hogy a 320 ezer dolláros csodajárgányt valójában nem a rapper vette a lánynak, mivel lízingszerződést kötöttek rá, vagyis a celeblány csak használati jogot kapott a kocsira, de nem az övé. Ami pedig még érdekesebb, hogy Kylie nevén van a szerződés, vagyis ő maga fizeti a kocsi után a lízingdíjat.

A rapper állítólag annyira le van égve, hogy képtelen volt az alkalomhoz és a lány igényeihez illő ajándékot venni. Ám mivel nem akarta kiszúrni a nagy napon barátnője szemét egy, a költségvetésébe jobban beleférő doboz bonbonnal, úgy döntött, hagyja, hogy Kylie maga szerezze be álmai ajándékát, amit ő adott át a bulin.

Az ügy akkor szúrt szemet a médiának, amikor kiderült, hogy Tygát kitették az addig bérelt házából, mert nem fizette ki időben a bérleti díjat. Augusztus végén a bíróság kötelezte a sztárt, hogy fizesse ki az elmaradt 70 ezer dollárt, valamint hagyja el a házat, amely egyébként csak egy kőhajításnyira van Kylie saját, 2,7 milliót érő calabasasi villájától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek