Starity

Ed Skrein: „Nem akartam otthagyni a Trónok harcát”

2015. szeptember 06. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ki ne emlékezne a Trónok harca egykori Daario Nahariszára? Az őt alakító színész most tiszta vizet öntött a pohárba azzal kapcsolatban, hogy miért is hagyta ott a népszerű sorozatot!

hirdetés
Ed Skrein: „Nem akartam otthagyni a Trónok harcát”
Fotó: HBO

A Trónok harca debütálása óta az HBO és egyben a világ egyik legsikeresebb sorozata, így hát ki ne ismerné Daenerys Targaryen első és jelenleg egyetlen szerelmét, Daario Naharist.

Nos, aki ismeri a sorozatot, annak nem újdonság, hogy a harmadik évad végén feltűnt szépfiút egykor a brit színész, Ed Skrein keltette életre. Sokaknak nagy megdöbbenést okozott, amikor a negyedik évad visszatértével a stáb lecserélte Edet, a szintén sármos, ámbár holland származású Michiel Huismanra. A kérdés már akkor is felvetődött a rajongókban, hogy vajon miért hagyta ott a sorozatot a brit sztár, amire akkor a készülőben lévő Szállító: Örökség című film volt az indok. Most azonban Ed elárulta, mi is az igazság ezzel kapcsolatban:

Az igazság az, hogy soha nem akartam otthagyni a Trónok harcát, sőt, ami azt illeti, maradni szerettem volna. Azonban az, hogy mit szeretnék, és hogy mi valósul meg, ebben a szakmában kérdéses, hiszen sok mindenben nem én döntök. Hálás vagyok, hogy részese lehettem a műsornak, és hogy egy nagyszerű stábbal dolgoztam együtt, de sajnos vannak más kötelezettségeim is az életben, így nem igazán szeretek visszanézni – mesélte Ed az Entertainment Weeklynek.

Persze a színésznek minden oka megvan, hogy pihenőt tartson, hiszen nemrég debütált legújabb filmje, a Szállító: Örökség, valamint jövőre kerül bemutatásra a Marvel Deadpool című várva várt képregényadaptációja, emellett pedig még két filmje is bemutatásra kerül a következő hónapokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek