Starity

Kokainozással vádolták meg Taylor Swiftet

2015. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rejtélyes videó tartja lázban az internetet, amin a felvétel készítője szerint Taylor Swift kokaint használ. Az énekesnő sajtósa tagadja, hogy a sztár bármilyen tiltott szerrel élne.

hirdetés
Kokainozással vádolták meg Taylor Swiftet
Fotó: Damon Baker/Glamour UK

Taylor Swift azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült megúszniuk eddigi pályafutásukat botrányoktól mentesen. Úgy tűnik azonban, hogy vannak, akik szívesen látnának egy kis piszkot a sztár makulátlan imidzsén.

Először a YouTube-on jelent meg egy rövidke videófelvétel, amelyen a feltöltő szerint az énekesnő talán kábítószert fogyaszt. A Viacom szerzői jogokra hivatkozva gyorsan töröltette a klipet, ám a felvétel a Gawker szerkesztőihez is eljutott, akik alaposabban szemügyre vették. A videóban, ami egyébként a VMA online livestreamjének tűnik, mindössze annyi látszik, hogy Taylor végigvonul a folyosón asszisztensei körében, majd egyikük a kezébe nyom valamit, aztán körbeállják a sztárt, és szipogáshoz hasonló hangot hallunk, végül elvonulnak.

Az online hírportál megkereste a sztár sajtósát, Tree Paine-t, aki természetesen tagadta, hogy ügyfele kokainnal élne, egyszerűen csak kifújta az orrát, és azért állták körbe az asszisztensei, mert Taylor nem szerette volna, ha ez bekerül a tévébe. Paine egyébként perrel is megfenyegette a portált, amennyiben téves konklúziót vonnának le és írnának meg.

Az újságírókat végül egy lelassított, kockáról kockára történő elemzés meggyőzte, hogy Taylor csakugyan egy zsebkendőnek tűnő valamit szorongat a kezében, sőt, sajtósa még egy vakuval is megvilágítja Taylor arcát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a sztár orra tiszta-e.

Azért valószínű, hogy a hír kirobbantója sem gondolta komolyan, hogy valaki egy tömött folyosón élő adásban fog felszippantani bármiféle szert, minden esetre az is érthetetlen, hogy egy sztár miért csinál ekkora ügyet egy sima orrfújásból.

Egy kivágott fotó az ominózus videóból

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek