Starity

Súlyosan bántalmazta párja Szorcsik H. Vikit

2015. szeptember 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznőt egy fesztiválon bántalmazta tőle hét évvel idősebb párja, és gyermekeit is elvette Vikitől.

hirdetés
Súlyosan bántalmazta párja Szorcsik H. Vikit
Fotó: Facebook/Szorcsik H. Viktória

A kétgyermekes színésznő a Blikknek árulta el, hogy nagyon megromlott párjával, gyermekei apjával a kapcsolata, így augusztusban egy vidéki fesztiválra utaztak kettesben, hogy helyrehozzák a már jó ideje működésképtelen kapcsolatot. Vikit felismerte néhány rajongója, akikkel váltott néhány kedves szót, ám féltékeny párja haragra lobbant, rugdosni és ütlegelni kezdte a törékeny szépséget, aki ekkor döntötte el: véget vet a kapcsolatnak, és elköltözött közös otthonukból.

Barátoknál, ismerősöknél lakom. Félek a volt páromtól és a családjától, hiszen anyósom is megfenyegetett – mesélte a kétségbeesett színésznő a Blikknek, és azt is elárulta, hogy a lakásba már csak azért sem térhet vissza, mivel párja családja beköltözött oda. 

Ha ez még nem volna elég, Vikit újabb trauma érte, ugyanis három héttel ezelőtt párja nem engedte vissza hozzá a hároméves Andrist és a kétéves Zarát egy láthatás alkalmával. A férfi azonban mindenz tagad, és akár poligráf vizsgálatnak is hajlandó lenne alávetni magát, hogy bizonyítsa igazát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek