Starity

Alex Gaskarth óva inti a zenészeket attól, hogy kikezdjenek a rajongókkal

2015. szeptember 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az All Time Low frontembere a rajongókkal szembeni tisztelet megadásának fontosságára hívja fel fiatal kollégái figyelmét.

hirdetés
Alex Gaskarth óva inti a zenészeket attól, hogy kikezdjenek a rajongókkal
Fotó: Facebook/Alex Gaskarth

Alex Gaskarth a Team Rocknak adott interjújában adott némi útmutatót az All Time Low-tól újabb zenekarok tagjainak, rámutatva arra, hogy ne feledkezzenek meg arról, hogy zenészként ugyan nagyobb figyelmet kapnak, ettől függetlenül ne húzzanak hasznot az előnyökből, mert akár maradandó érzelmi sérülést okozhatnak a lányoknak.

Mindig állíts fel magadban egy rangsort, és emlékezz, miért vagy itt! Nem azért vagy itt, hogy lányokat dugj meg. Rengeteg figyelem irányul azokra az emberekre, akik a színpadon töltik az életüket, és nagyon könnyű beleesni a csapdába. Ez egy széthúzó, ugyanakkor nagyon meghitt világ, amelyben élünk, ahol az embereknek közvetlen hozzáférésük van mindenhez azonnal, de ez mégsem valós, hiszen nem állsz szemtől szemben ezekkel az emberekkel. Szóval képeket küldeni és kérni, sms-ezni, minden, amit csinálsz, nem erről szól. Arról szól, hogy a zenén keresztül formálj kapcsolatokat, de ne azáltal, ami pluszt a zene hoz magával. Nehéz megbirkózni ezzel, különösképp a fiatalabb zenekarok számára, akik még fel sem fogják, mi történik körülöttük, velük. Mindezt személyes tapasztalatból mondom. Mi is barmok voltunk a középiskolában, nem tartoztunk a népszerű kölykök közzé. Így amikor a zenekarunk kisebb sikereket ért el, elkezdtük felhívni magunkra az emberek figyelmét, akik ugyancsak vonzónak találtak minket. Nagyon könnyű abba a hibába esni, hogy előnyt kovácsoljunk a hírnévből. Szóval legyetek óvatosak! Realizálnod kell magadban, hogy ezek a dolgok nagyon könnyűnek tűnnek, és gyorsan az öledbe pottyan a »díj«, de ezzel embereket bánthatsz meg. Ezeknek az alkalmi kis találkozásoknak hosszan tartó hatása van. Fontos, hogy ezt tiszteleben tartsd, és emberként kezeld az embereket, ne csak egy felugró ablakként a Tinderen, Facebookon vagy akárhol – nyilatkozta a 27 éves zenész, aki egyébként boldog párkapcsolatban él menyasszonyával, Lisa Ruoccóval.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek