Starity

Könnyek között forgat Lilu

2015. szeptember 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű műsorvezetőnő jelenleg is forgatja az RTL Klub képernyőjén novemberben debütáló Keresem a családom című műsort.

hirdetés
Könnyek között forgat Lilu
Fotó: RTL Sajtóklub

Lilu embert próbáló feladatot kapott az RTL Klubtól, ugyanis a csatorna új, dokumentarista műsorában olyan családokat igyekszik összehozni, megismertetni vagy kibékíteni egymással, akik hosszú évek óta nem látták egymást, vagy épp nem is találkoztak még soha. A csinos műsorvezetőnő az egész világot bejárja stábjával, hogy az elveszettnek hitt rokonokat összehozza egymással, munkája során pedig számtalan szívszorító történettel találkozik, melyek nem csak az érintettek szemébe csalnak könnyeket, hanem Liluéba is.

A 39 éves szőkeség a forgatások során megfordult már az Egyesült Államokban és Európa több nagyvárosában is, ám a fárasztó utazás végül meghozza jutalmát, és segítségével egyre több család találja meg rég nem látott rokonát.

Végtelenül érzelmes és megható műsor lesz. Van olyan család, akik harag miatt kerültek távol egymástól, de találkoztunk olyan ikerpárral is, akik még sosem látták egymást. Egyikük ráadásul azt sem tudta, hogy van egy ikertestvére. Minden egyes történetben megváltoztatjuk emberek életét, ez pedig nagy felelősség – mesélte Lilu a Borsnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek