Starity

Justin Bieber elárulta, miért szingli még mindig

2015. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekes nemrégiben Kyle és Jackie O.-nak nyilatkozott egy rádióinterjú során arról, miért nincs barátnője már régóta.

hirdetés
Justin Bieber elárulta, miért szingli még mindig
Fotó: Teen Vogue

Már jó ideje nincs komoly kapcsolatom – magyarázta Justin, amikor a rádióműsor házigazdái arról érdeklődtek, kit visz magával a hónap második felében esedékes ausztráliai fellépésére, majd így folytatta: Én egy olyan srác vagyok, aki szeret kapcsolatban élni. Szeretek szerelmes lenni, ölelkezni meg mindent, ami egy kapcsolattal jár.

A fiatalon híressé vált énekes természetesen szót ejtett arról is, miért nincs senki különleges az életében. Összetörték a szívemet, most pedig a gyógyulásra koncentrálok – vallotta Justin.

Jackie O. műsorvezető e kijelentésre rögtön Selena Gomezre asszociált, akivel 2010 és 2013 között alkottak egy párt, ám szakításukat követően is reppentek fel pletykák arról, hogy se együtt, se külön nem érzik jól magukat.

Jackie a beszélgetés során kerek-perec rákérdezett arra is, mit tud mondani Justin a legutóbbi kisfilmjéről, melyben tisztán kivehető, hogy az egyik falra az énekes exének neve van firkálva, de a sztár tagadta, hogy ő kanyarította volna oda Selena nevét. Az azonban teljesen nyilvánvaló, hogy Justin még mindig a The Heart Wants What It Wants énekesnőjéért bolondul, ám úgy tűnik, Selena megunta a se veled-se nélküled kapcsolatot, és továbblépett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek