Starity

Visszatérő albumán dolgozik a Soundgarden

2015. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Cornell frontember a The Rolling Stone-nak adott interjújában árulta el, hogy visszatérő, immár hetedik stúdióalbumán dolgozik a Soundgarden.

hirdetés
Visszatérő albumán dolgozik a Soundgarden
Fotó: Facebook/Soundgarden

Már az új anyagainkon dolgozunk - vallotta legutóbbi interjújában Chris a The Rolling Stone magazinnak, és azt is elárulta, hogy az új lemez nagyban hasonlít majd saját szólólemezére, mely szeptember 18-án Higher Truth címmel kerül az üzletek polcaira a Universal Music Group gondozásában.

A Soundgarden egyébként 1984 óta tevékenykedik aktívan a rockzenei szcénában, és bár többé-kevésbé sikerült meglovagolnia a 90-es évek elején virágzó grunge-mozgalmat, nem igazán tudott maradanót alkotni az utóbbi években. 

A zenekar több mint 15 éves szünet után 2012-ben jelentkezett új albummal, mely a King Animal címet viseli, ám közel sem aratott akkora sikert, mint a 80-as, 90-es években írt slágerek. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor és milyen formában tér vissza a seattle-i négyes, de bízunk benne, hogy a korábbi, jól bejáratott irányvonalnál maradnak a srácok a lemez írásakor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek