Starity

Selena Gomez: „Sosem éheztetném magam!”

2015. szeptember 08. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német Bravo magazinnak adott interjút az énekes-színésznő, melyben elárulta, hogy remekül érzi magát a bőrében és senki kedvéért nem állna neki fogyókúrázni.

hirdetés
Selena Gomez: „Sosem éheztetném magam!”
Fotó: Adidas

Tavasszal kezdtek belendülni a trollok Selena Gomez testének kritizálásába, ám ő nem hagyta magát és többször is saját védelmére kelt. A sértegetőzés azóta alábbhagyott, de még így sem csendesült el teljesen, a 23 éves énekes-színésznőt azonban különösebben nem érdeklik a beszólások és másokat is arra bíztat, hogy úgy éljék életüket, ahogyan szeretnék.

Az egyetlen dolog, amit meg kell tennem az, hogy boldog legyek. És az vagyok. Szeretném, ha anélkül ehetnék hamburgert, hogy valaki az alakomat kritizálná. Nem vagyok természetből adódóan nádszálvékony és nem tervezem éheztetni magam azért, hogy ezen változtassak. Minden lánynak úgy kellene elfogadnia magát, ahogy van. Másoknak pedig sokkal elfogadóbbnak kellene lenniük. Több tiszteletet érdemlünk – árulta el a német Bravónak.

Magabiztosságát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint legutóbbi klipje, amit a Good For You című dalához forgatott, valamint az Adidas Neóval és a Pantene-nel közös kampányai, melyekben csak úgy ragyog a boldogságtól.

Szeretem magamat úgy, ahogy vagyok, és sosem éheznék azért, hogy úgy nézzek ki, ahogy azt mások elvárják. Mindig lesznek olyan emberek, akik kritizálni fognak és igazából egy nagyon érzékeny személy vagyok, de megtanultam, hogy nem szabad foglalkozni azzal, amit mások gondolnak. Az elmúlt évben sokkal magabiztosabb lettem és most boldogabb, sokkal fesztelenebb vagyok, mint amilyen valaha voltam! – zárta mondandóját.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek