Starity

Bella Hadiddal randizik The Weeknd

2015. szeptember 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfrissebb hírek szerint Gigi Hadid húga mellett talált rá a boldogságra The Weeknd.

hirdetés
Bella Hadiddal randizik The Weeknd
Fotó: ELLE Magazine & Billboard

Hetek óta folynak a találgatások arról, hogy vajon mi van Gigi Hadid húga, Bella és The Weeknd között, ám több jel utal arra, hogy egyre komolyabbra fordul kettejük kapcsolata. Tegnap kapták lencsevégre őket legutóbb, amint elégedetten távoztak egy New York-i étteremből, és úgy tűnik, jól érzik magukat egymás társaságában.

Még korábban, egy interjú során az énekes ekképp válaszolt, amikor arról érdeklődtek a riporterek, hogy szerelmesek-e egymásba: Ha őszinte akarok lenni, nem tudom. Nem hiszem. Talán. Igen is meg nem is. Talán. Ez az egész arról szól, hogy én ki vagyok, és a komfortzónámból kilépve próbálok olyasmit érezni valaki iránt, amilyen érzésekben évek óta nem volt részem. 

Egy állítólagos ismerős azt is a sajtó tudomására hozta, hogy a pár az egész nyarat együtt töltötte, és azért nem készültek róluk képek, mert szeretnék megtartani maguknak a boldogságot, és nem érzik szükségét annak, hogy életük minden mozzanatát megörökítsék a lesifotósok. Rengeteg közös van bennük, és nagyon élvezik egymás társaságát. Bella még The Weeknd zenéjéért is odavan. Határozottan mondhatom, hogy együtt vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek