Starity

Benicio Del Toro lesz a Star Wars VIII. gonosza

2015. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb tehetséggel gyarapodott a Star Wars következő részének stábja, hiszen Benicio Del Toro leszerződött a produkcióhoz, és kiderült, hogy negatív figurát fog alakítani.

hirdetés
Benicio Del Toro lesz a Star Wars VIII. gonosza
Fotó: Munawar Hosain

A Star Wars: Az ébredő Erő című filmet 2015. decemberében fogja mozikba küldeni a Disney és a Lucasfilm, ám már azt is tudjuk, hogy Rian Johnson fogja rendezni a 8. felvonást. A filmnek ugyan címe még nincs, de a premiert 2017. május 26-ra tervezik.

A hamarosan bemutatásra kerülő alkotás szereplői természetesen visszatérnek a folytatásba is, de új arcok is érkeznek. Elsőként a The Wrap számolt be arról, hogy az Episode VIII. megtalálta főgonoszát, méghozzá Benicio Del Toro személyében. A Disney és a Lucasfilm a karizmatikus, Oscar-díjas színész mellett tette le a voksát, szereplését pedig maga a színész erősítette meg egy spanyol híroldalon.

A Star Wars következik, meglátjuk, mi sül ki belőle. Azt hiszem, márciusban kezdjük a forgatást. Valami rosszfiú leszek, de majd meglátjuk nyilatkozta a színész.

Korábban az ET Online is megkérdezte a sztárt az akkor még pletyka szintjén cirkuláló hírről, amire a színész nagyon sejtelmesen azt válaszolta, hogy levágnák az ujját, ha bármit is nyilatkozna a projektről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek