Starity

Kate Hudson a Jimmy Choo őszi kampányának reklámarca

2015. szeptember 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jimmy Choo Kate Hudsont kérte fel őszi kampányának reklámozására, melyet boldogan fogadott el a szőke szépség.

hirdetés
Kate Hudson a Jimmy Choo őszi kampányának reklámarca
Fotó: Jimmy Choo

Rengeteg lány álmát valósíthatta meg Goldie Hawn lánya, ugyanis a 36 éves színésznő nem csupán felpróbálhatta az oly sokak által áhított Jimmy Choo-lábbeliket, hanem a márka legújabb kampányában is ő tűnik fel. 

A világszerte népszerű brit divatmárka őszi kollekciójában a balerinacipők mellett bakancsok, csizmák és tűsarkú szandálok is helyet kaptak, melyeket féltő gonddal, és a márkától megszokott elegancia jegyében készítettek el.

Kate Hudson saját bevallása szerint nagyon élvezte a fotózást, és mint mondja: a balerina cipők állnak a legközelebb a szívéhez, ugyanis kedvenc gyerekkori időtöltésére, a táncra emlékeztetik őt. Úgy nőttem fel, hogy táncórákra jártam - kezdte. Anyukám beíratott egy táncosztályba, amikor hároméves voltam, és egészen tizenkét éves koromig balettoztam. Akkor engedte meg, hogy kipróbáljak más típusú táncokat is. Órát nem hagyhattam ki, és tudomásul is vettem, hogy mennem kell. (...) A tánc tökéletesen kapcsolódott hozzám, és megértette velem, mire van szüksége a testemnek. A legszebb dolog a táncban az intenzív fegyelem, és ha egyszer lerakod az alappilléreket, onnantól kezdve szabad leszel.

Az interjú során a színésznő kedvenc divatmárkáiról is szót ejtett, így megtudhattuk, hogy egyenesen rajong a Versace- és Valentino-ruhákért, mely márkák kollekcióit az olyan előkelő vörös szőnyeges eseményeken viseli leggyakrabban, mint a Golden Globe és az Oscar díjátadó.

Visszatérve a Jimmy Choo által forgalomba kerülő cipőkhöz, a márka tavaly igen sikeres évet zárt: mintegy 300 millió dollárt hoztak a konyhára a világhírű designer nevével fémjelzett álomszép cipők, kézitáskák, parfümök és kiegészítők, így minden bizonnyal idén is elégedetten dőlhet hátra a 66 éves divattervező, pláne egy olyan reklámarccal a plakátokon, mint Kate Hudson.

Fotó: Jimmy Choo
Fotó: Jimmy Choo
Fotó: Jimmy Choo
Fotó: Jimmy Choo
Fotó: Jimmy Choo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek