Starity

DJ-nek állt az élő Barbie

2015. szeptember 10. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valeria Lukyanova oly sok modell kolléganőjéhez hasonlóan úgy döntött: ideje profilt váltani, és ezentúl az éjszaka népét kívánja szórakoztatni lemezlovasként.

hirdetés

Valeria Lukyanovát az élő Barbie babaként ismerhette meg a világ, ugyanis a szőkeség időt és pénzt nem spórolva dollármilliókért szabatta át testét és arcát, hogy úgy nézhessen ki mint a kislányok kedvenc babája. Valeria a műtéteknek köszönhetően sokkal inkább ijesztő lett mint szép, ám ez sem állította meg abban, hogy nem mindennapi külseje által világszerte megismerjék a nevét.

Néhány évnyi modellkedés után azonban úgy gondolhatta az orosz modell, hogy a divatszakma nem túl kifizetődő, így új karrier után nézett, választása pedig a zeneiparra esett. Valeria a Facebookon jelentette be, hogy lemezlovasnak áll, munkásságában pedig Eugene Sender (DJ Sender) segíti majd.

Zenéjéről egyelőre nem lehet tudni túl sok mindent, csupán annyit osztott meg a nyilvánossággal, hogy a modern house zene elemeit ötvözi majd némi futurisztikus diszkós hangzásvilággal, októberben pedig már meg is kezdi első fellépéssorozatát, a Space Barbie Tourt, melynek keretein belül az Egyesült Államokat, Kínát, Japánt és Ausztráliát veszi célba, valamint néhány európai országba is ellátogat majd.

Fotó: Facebook/Valeria Lukyanova
Fotó: Facebook/Valeria Lukyanova

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek