Starity

Rihanna újabban zoknikkal üzletel, nézd meg a kollekcióját!

2015. szeptember 10. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi dalospacsirta nemrégiben a Stance Socks nevű céggel szerződött le, és a júliusban debütált Murder Rih Wrote kollekció sikerén felbuzdulva megérkezett az utánpótlás a Rihanna-zoknikból.

hirdetés

Ugyan szinte sosem látni Rihannát zokniban, ám az énekesnő mégis felfedezte a ruhadarabban rejlő üzleti lehetőséget, és leszerződött a Stance Socks divatcéggel, mely júliusban hozta forgalomba a RiRi nevével fémjelzett eklektikus darabokat. A sikeren felbuzdulva már el is készült az énekesnő legújabb, őszi kollekciója, mely a Baby Goth Punk nevet viseli, és különböző hosszúságú darabok kaptak helyet benne, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót.

Az új kampányképek fotózásánál azonban már nem modellként, hanem kreatív igazgatóként vett részt az énekesnő, a pózolást pedig bő ruhát és színes parókát viselő modelljeire bízta, akik maximálisan mindenben teljesítették az énekesnő kérését, és eleget tettek elvárásainak.

Fotó: Rihanna x Stance
Fotó: Rihanna x Stance

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek