Starity

Justin Bieber: „Sokkal magabiztosabb vagyok”

2015. szeptember 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NBC Today című reggeli műsorának volt a vendége Justin Bieber tegnap, és amellett, hogy fellépett a műsorban, még szőkére festett tincseit is megmutatta az őrjöngő rajongóknak.

hirdetés

Justin Bieber augusztus 30-án az idei MTV Video Music Awards keretein belül mutatta be legújabb albumának előfutárát, az azóta is hatalmas sikernek örvendő What Do You Mean?-t, melynek felkonferálásakor a közönség legnagyobb döbbenetére könnyekben tört ki. Az énekes Jimmy Fallonnak árulta el, hogy a megkönnyebbülés könnyei voltak azok, ugyanis a folytonos bírálat súlya és visszatérésének terhe egyaránt nyomta a vállát, és szerette volna, ha a közönség pozitívan fogadná újdonságát. Szerencsére ez így is lett, és a kanadai énekes hivatalosan is visszatért.

Az NBC reggeli beszélgetős műsorának tegnapi adásában éppen Biebs volt Tamron Hall sztárvendége, aki már feltűnésekor hatalmas őrületet keltett, ugyanis baseball sapkáját levéve megmutatta: ismét szőke színben pompáznak tincsei.

A műsor keretein belül elárulta, hogy sokkal magabiztosabban tért vissza a közönségnek hála, és egy ötszámos minikoncerttel is szórakoztatta a miatta érkezett, esőáztatta rajongókat. A fellépés során elhangzott az As Long As You Love Me, a Boyfriend, a Where Are U Now, a What Do You Mean? és a Baby akusztikus változata is.

Nagy megkönnyebbülés számomra a közönség elfogadása. Nem mintha ennek lenne érvényességi határideje, de látszik, hogy támogatnak, és nem ellenem fordulnak. Az ember folyton ebben a szituációban találja magát, különösen én, mivel korábban úgy éreztem, elítélnek, és ez nagyon nehéz volt számomra, de már sokkal magabiztosabb vagyok – nyilatkozta a 21 éves sztár, majd azt is leszögezte, hogy részéről szó sincs visszatérésről, ugyanis nem ment sehova, csupán önmagát kereste a körülötte zajló káosz közepette.

Ami engem illet, rengeteg alkalommal érkeztek jó emberek az életembe, és próbáltak ide-oda rángatni, de én nem álltam készen. Azt mondták, »Justin, gyerünk már, szedd össze magad«, de én nem éreztem késznek magam arra, hogy kijelentsem, min szeretnék változtatni; hogy megmondjam, ki vagyok és ki nem. Némi időbe telt, mire tisztáztam magamban, hogy miért nem vagyok ilyen és ilyen, és miért nem kellene bizonyos dolgokat megtennem – vallotta egy korábbi interjúban Elvis Duran rádiós műsorvezetőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek