Starity

Taylor Swifttel és Rihannával közös duettben reménykedik Pete Wentz

2015. szeptember 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fall Out Boy basszusgitárosa, Pete Wentz a Notion magazinnak mesélt elképzeléseiről.

hirdetés

A Fall Out Boy legújabb, januárban megjelent American Beauty/American Psycho címre keresztelt albuma és a zenekar új hangzásvilága kapcsán faggatta a Notion magazin riportere Pete Wentz-et, aki azt sem rejtette véka alá, hogy szívesen csinálna egy duettet Taylor Swifttel és Rihannával.

Részt vettünk a Victoria's Secret divatbemutatóján Taylor Swifttel, aki velünk együtt adta elő a Light Em Up című dalunkat. Nagyon klassz volt, nem igaz? Alig kaptam levegőt, ő nagyon édes volt., de nagyon szeretnék valamilyen közös projektet Rihannával is - vallotta a zenész, aki szót ejtett a FOB folyton változó zenéjéről is, és arról, hogy úgy érzi: felnőttek.

Már nem a Fall Out Boy vagyunk, sokkal inkább jellemezném magunkat Fall Out Menként. Azt hiszem, eljött az ideje, hogy belássuk, kik azok az emberek, akiket az életünkben akarunk tudni, és kik azok, akiket nem. Most már sokkal jobban kezeljük a kényes helyzeteket - vallotta Pete. 

Az új zenénk határozottan más. Amikor az új albumot rögzítettük, a barátaink azt mondták, olyasmit kellene játszanunk, mint a Dance, Dance vagy amilyen a From Under The Cork Tree album volt, de mi határozottan megtagadtuk ezt. Mi értelme olyasmit játszani, amit már kiaknáztunk? Ugyanakkor szeretnénk emlékeztetni az embereket a zenénk szellemére, de nem olyasmi által, ami annak a közvetlen másolata lenne. Valamilyen szinten ez elég rémisztő.

Fotó: Notion Magazine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek