Starity

Demi Lovato a női nemhez is vonzódik?

2015. szeptember 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő londoni tartózkodása alatt Alan Carr műsorában járt, ahol nem tagadta, hogy a női nemet is kedveli.

hirdetés

Demi Lovato öt éve él boldog párkapcsolatban Wilmer Valderramával, ám ennek ellenére sosem jelentette ki, hogy kizárólag a férfiakat preferálja. Évek óta rengeteg pletyka kering az interneten szexuális beállítottságáról, már jóval azelőtt, hogy megjelent volna Cool For The Summer című dala.

2013-ben például az Orange Is The New Black színésznője, az ausztrál Ruby Rose állította azt, hogy egy rövid ideig viszonya volt a 23 éves énekesnővel, aki azóta sem cáfolta meg a dolgot. Sokan úgy vélik, hogy a Cool For The Summer a kettejük kapcsolatáról szól.

A kérdés a Chatty Man házigazdáját, Alan Carrt is foglalkoztatta, így amikor Lovato a napokban nála vendégeskedett, nyíltan rákérdezett, hogy a Cool For The Summer valóban két azonos nemű fél kalandjáról szól-e? Nem erősítem meg, de nem is tagadom a dolgot. Minden dalom szövege személyes tapasztalataimból ered. Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki kísérletezget.

A homoszexualitását nyíltan vállaló Carr ezután azzal viccelődött, hogy ő csak egyszer próbálkozott a kísérletezéssel, innentől kezdve pedig soha nem próbált visszatérni heteroszexuális énjéhez, amire Lovato szellemesen megjegyezte: Hé, egy szóval sem mondtam, hogy velem ez sosem fordult elő.

Fotó: Twitter / Alan Carr

Az LGBT közösségének egyik legnagyobb támogatójaként – 2014-ben az LA Pride-on átvehette West Hollywood városának kulcsát –, arra bátorítja a férfi énekeseket, hogy ne féljenek beleszőni a szexuális kísérletezgetést a zenéjükbe.

Nem hinném, hogy bármi gond lenne azzal, ha egy elég népszerű férfi előadó jönne egy dalával, és azt mondaná, »kísérletezgetek«.Van valamiféle magabiztosság abban a férfiban, aki kimondja, hogy igenis volt már férfival, de tesz mások véleményére. Sokkal vonzóbbnak találom, mintha valaki azt mondaná, hogy »Nem, nem, nem, ez rossz!«. Érted, mire gondolok?

Az interjú végén csatlakozott mellé a This Is England ’90 színészgárdája, valamint a sármos Tom Hardy. Utóbbi kissé zavarba is hozta a gyönyörű énekesnőt, ám ez végül nem akadályozta meg abban, hogy egy játékos feladat keretein belül kiüsse Az eredet sztárját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek