Starity

Ijesztegetős filmmel hódít Dove Cameron és Katherine McNamara

2015. szeptember 14. 16:04   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 29-én mutatják be Amerikában az R.L. Stine Monsterville: Cabinat of Souls című regénye alapján készült adaptációt, amelynek főszerepében a Liv és Maddie című sorozatból ismert Dove Cameron látható. Mellette jelentős szerepet kapott még a Csaj kontra szörny sztárja, Katherine McNamara is.

hirdetés

Beköszöntött az ősz, éppen ezért nem meglepő, hogy sokaknak már a Halloweenen jár az agyuk és készülnek az ijeszgetős ünnepre. Szeptember 29-étől pedig az Amerikai Egyesült Államokban már be is lehet szerezni az R.L. Stine méltán sikeres családi horrorkönyve alapján készült filmet. Az írott alkotással megegyező című Monsterville: Cabinet of Souls nemcsak DVD-n lesz kapható, hanem letölthető lesz az iTunesról is, így Halloweenkor már bárki megnézheti.

A film Danville városában játszódik, ahol Dr. Hysteria és gyönyörű asszisztense, Lilith a Hall of Horrors show keretében ijesztgetik a nagyérdeműt. A belépőjegy azonban lelkekbe kerül, így mikor Beth és baráti társasága felfedeznek egy szekrényt a színpad mögött, megtudják, hogy az ejti csapdába a tizenévesek lelkét. A csapatnak meg kell előznie a káoszt, mielőtt még ők is csapdába esnének, ám ez nem egyszerű feladat.

Dove Cameron, a Liv és Maddie című sorozat sztárja alakítja Betht, míg a baráti társaság további tagjait az énekesnőként is népszerű színésznő szerelme, a Luxusdokiban is feltűnt Ryan McCartan; a Bucket és Skinner hősies kalandjai egykori szereplője, Tiffany Espensen; valamint a Könnyű nőcske című filmből ismert Braeden Lemasters játssza. Dr. Hysteria szerepében a már számos filmben és sorozatban szerepelt Andrew Kavadas lesz látható, gyönyörű segítőtársát pedig a Csaj kontra szörny című filmből ismert Katherine McNamara alakítja, aki hamarosan a Shadowhunters című sorozat főszereplőjeként is bizonyíthat, a produkciót ugyanis jövőre mutatja be az ABC Family.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek