Starity

Klippremier: Ella Eyre – Swing Low, Sweet Chariot

2015. szeptember 14. 15:03   |   Szerző: gipszjakab66

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit tehetség ezúttal nemcsak a saját és a zene rajongóihoz, hanem egy egész nemzethez szól, ugyanis ő énekli a brit rögbiválogatott idei indulóját, a Swing Low, Sweet Chariotot.

hirdetés
Klippremier: Ella Eyre – Swing Low, Sweet Chariot
Fotó: ellaeyre.com

Az énekesnő rendkívül sűrű heteket él meg, hiszen augusztus 14-én jelent meg várva várt szólóalbuma, mely a Feline címet viseli, túl van egy saját bevallása szerint is bombasztikus Hajógyári Szigeten adott koncerten, az Emporio Armani egyik kampányarca lett és közben énekével szeretne eljutni minden brit szívéhez is, hogy azok buzdítsák a rögbi-világbajnokságra készülő válogatottjukat.

Büszke vagyok arra, hogy én énekelhetem a Swing Low-t és ezzel hazai pályán állhatok a válogatott mögött a világbajnokság évében. Célom hogy az egész nemzetet az angol csapat mögé állítsam. Rendkívül ösztönzőleg tud hatni az emberek támogatása és egyben még jótékony célra is gyűjtünk – nyilatkozta a sportág szövetségének.

A dal letöltéseiből származó bevételeket az Every Voice Counts (Minden hang számít) elnevezésű UNICEF-kampány keretében a rászoruló gyermekek segítésére fordítják, hogy jobb életkörülményt teremtsenek számukra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek