Starity

Meglepő vallomást tett Keresztes Ildikó

2015. szeptember 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztes Ildikó csak úgy sziporkázik, amikor színpadra lép vagy ha ráirányulnak a kamerák, ám elmondása szerint mélyen legbelül a depresszió őrölte fel korábban.

hirdetés
Meglepő vallomást tett Keresztes Ildikó
Fotó: RTL Sajtóklub

Ildikó a Duna TV beszélgetős műsorában, a Ridikülben árulta el, hogy népszerűség és hírnév ide vagy oda: 2001 óta küzd a depresszióval, mely olyan súlyos méreteket öltött, hogy a pszichológusi elbeszélgetés kevésnek bizunyult, így évekig kezelte pszichiáter a betegséggel. Saját bevallása szerint egy éven át antidepresszánsokkal próbálta kordában tartani érzelmeit, melyeket végül elhagyott, ám mára már megbánta, hogy valaha is a gyógyszerekhez nyúlt.

Ha akkor nincs a férjem, és nem ismeri fel, hogy most már szakemberre van szükségem, akkor lehet, ma nem beszélgetünk itt. Folyamatosan fáradt voltam, olyan voltam, mint egy 128 éves öregasszony – vallotta Ildikó, aki napjainkra szerencsére rendbe tette lelki világát azáltal, hogy változtatott az élethez való hozzáállásán, és végre ismét jól érzi magát a bőrében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek