Starity

Istenes Bence nem tartja magát Sebestyén Balázs-utánzatnak

2015. szeptember 14. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub műsorvezetője nem szereti, ha más kollégáihoz hasonlítják.

hirdetés
Istenes Bence nem tartja magát Sebestyén Balázs-utánzatnak
Fotó: RTL Sajtóklub

Nemrégiben a Bors készített interjút az RTL Klub fiatal műsorvezetőjével, aki elárulta, hogy hosszú televíziós karriert tervez; párjával, Csobot Adéllal boldogabb, mint valaha; és arról is beszámolt, hogy egyedi stílusra törekszik, nem tartja magát Sebestyén Balázs-utánzatnak.

Boldog vagyok, hogy huszonnyolc évesen ott tartok, ahol, de ez még csak a kezdet. Megdolgoztam a sikerért, és nem dőlök elégedetten hátra – vallotta Bence, aki nagyon boldog, amiért ő vezetheti a csatona legújabb saját gyártású, nagy sikerrel futó társkereső műsorát a Vigyél el!-t, ugyanakkor arról is beszámolt, hogy tudatosan építi a karrierjét, és évekkel előre tervez. 

Nem tudom, mit kellene tennem ahhoz, hogy az RTL Klub azt mondja, köszönjük szépen, ennyi volt. A háttérben is folyamatosan dolgozom. Szerkesztek és van egy gyártócégem is. Biztos feltalálnám magam, küzdő alkat vagyok – válaszolta a kérdésre, miszerint mit tenne, ha váratlanul véget érne ígéretesen alakuló televíziós karrierje.

Bence arról is lerántotta a leplet, hogy a magánéletben egészen más, mint amilyennek gondolják, okosan bánik a pénzzel, támogatja szeretteit, és közben igyekszik kialakítani a maga egyedi és megismételhetetlen stílusát, melyről bizton állíthatjuk: sikerül is neki, ám ennek ellenére még mindig sokan hasonlítják kollégájához, Sebestyén Balázshoz.

Unalmas is már az összehasonlítgatás. Szó nincs erről. Az elején megértettem, hogy ezt mondták, hisz egy stúdióban álltunk, hasonló ruhatárral, stílussal, és pimaszkodtunk, ez pedig furcsa volt a nézőknek – mondta a 28 éves műsorvezető, majd arról is szót ejtett, hogy még a ruhatárát is igyekszik úgy összeállítani, hogy az általa viselt darabok még véletlenül se jöjjenek szembe vele az utcán, és bár műsorvezetési stílusában hasonlít Balázsra, ők ketten teljesen más személyiségek, ennek ellenére nincs köztük viszálykodás.

Az interjú során társkereső műsoráról is szó esett, így elárulta, hogy ő is részt venne ebben, azonban boldog kapcsolatban él szerelmével, Csobot Adéllal, akivel még közelebb kerültek egymáshoz szakításukat követően, így kapcsolatuk erősebb és boldogabb, mint valaha! Nehezen tudjuk összehangolni az időnket, de tiszteljük és szeretjük egymást. Már a féltékenység is csak egészséges szinten van jelen az életünkben – nyilatkozta Bence.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek